Even voorstellen:

Mijn naam is Angela Kramer en ik heb Melk voor Dieren opgericht. Ik heb veel praktijkervaring met het grootbrengen van jonge knaagdieren en konijnen, maar ook over andere diersoorten heb ik veel kennis in huis. Via dé Konijnenstichting en Stichting Eekhoornopvang ben ik 15 jaar geleden in het wereldje van de jonge dieren terecht gekomen. Het fascineert me om te zien hoe die kleine hulpeloze wezentjes opgroeien tot gezonde volwassen dieren. Ik vind het leuk om er zoveel mogelijk over te lezen en te leren, en die kennis ook weer te delen met anderen. Want ik zie ook hoeveel er wordt aangeklooid met jonge diertjes, de vreemde adviezen die dierenartsen soms geven, en hoe weinig kennis er wordt uitgewisseld tussen opvangcentra. Dat hoop ik met Melk voor Dieren te kunnen veranderen.

Op dit blog beantwoord ik vragen van bezoekers, en vertel ik leuke anekdotes, over bijzondere diersoorten en actuele onderwerpen.

Heeft u zelf ook een leuk verhaal over het grootbrengen van een jong dier? Zet dan een bericht of foto op onze facebook-pagina http://www.facebook.com/melkvoordieren

melk voor dieren footer

Contact:

We zijn telefonisch bereikbaar op 06-24525734
Of mail naar info@melkvoordieren.nl

We streven ernaar binnen enkele uren te antwoorden. Ook in het weekend.

Postadres:

Zuidhoek 205e
3082 PH Rotterdam
Nederland

Afhaaladres:

Maandag t/m vrijdag
tussen 14u en 22u

Schillingsstraat 7
2988 CT Ridderkerk
Nederland

Bankgegevens:

IBAN: NL50TRIO0212118447
BIC:TRIONL2U
KvK-nummer: 53273958
BTW-id: NL002013367B49