Nieuwe producten op de Dibevo dierenvakbeurs

Op 6 en 7 oktober 2019 was er de Dibevo dierenvakbeurs. En uiteraard was ik erg nieuwsgierig of er ook nieuwe producten zijn voor jonge dieren.

Ik heb er een filmpje over gemaakt:

 

Geen nieuwe melksoorten

Ik heb verrassend weinig melk gezien. Voor de meeste voerproducenten is melkpoeder een ondergeschoven kindje. Niemand presenteerde een nieuw soort puppymelk of kittenmelk. En de producenten die al langer melk in hun assortiment hebben, hadden de melk niet eens meegenomen naar de beurs.

 

Puppy speelgoed - lavendel bunny puppy

Puppyspeelgoed was er wel in allerlei soorten en maten te vinden op de beurs. De trend is duidelijk dat alles in pastelkleurtjes wordt gemaakt. Ik zag veel zachtroze en blauwe puppyspeeltjes.
Boerenwinkel heeft speciale puppyspeelgoed met lavendel erin: de Bunny Puppy's. Dit zijn allerlei speeltjes in de vorm van een konijntje. Aan de binnenkant in lavendel verwerkt. Iedere keer als de pup ermee speelt, komt er een heerlijke lavendelgeur vrij. Deze geur heeft een kalmerend effect op je pup. Heerlijk toch?

Je kunt ze hier bekijken en bestellen.

 

Nieuw soort warmtematje

Ik vond bij de stand van Emax nog een nieuw soort warmtematje. Deze kan je de hele dag ingeschakeld laten, maar hij warmt alleen op als er gewicht op zit.
Dat is wel uniek én goed voor het milieu en de energierekening! De mat is ook nog eens waterbestendig en heeft een goede kabelbeschermer.
Dus deze matjes komen binnenkort bij ons in het assortiment.