jonge wasberen met de hand grootbrengen

Melk voor wasberen

Af en toe krijgen we vragen over hoe je wasberen met de hand kunt grootbrengen. In Noord-Amerika, waar deze dieren oorspronkelijk vandaan komen, is er zeer veel ervaring met het grootbrengen van jonge wasberen. Wasbeermelk is zelfs een van de meest verkochte melksoorten van FoxValley!

In Nederland worden steeds meer exotische parkdieren als huisdier gehouden. Zo ook de wasbeer. En daarom krijgen we steeds vaker de vraag of we ook melk voor wasberen hebben.

OJonge wasberen bij natuurhulpcentrum Opglabbeek in Belgiem ook in Nederland en Europa in melk voor wasberen te voorzien, hebben we een kleine hoeveelheid FoxValley 40/25 melk voor wasberen in voorraad genomen. Het is te bestellen in onze webshop tezamen met andere benodigdheden als spuitjes, o-ring speentjes, flesjes etc.

Engelstalige handleidingen zijn op internet wel te vinden, maar ga er als particulier niet zelf aan beginnen om zo'n diertje groot te brengen. Breng het naar een opvangcentrum voor wilde dieren. Zij hebben veel meer ervaring en professionele apparatuur zoals couveuses, waardoor het slagingspercentage veel hoger zal liggen.

 

 

melk voor dieren footer

Contact:

We zijn telefonisch bereikbaar op 06-24525734
Of mail naar info@melkvoordieren.nl

We streven ernaar binnen enkele uren te antwoorden. Ook in het weekend.

Postadres:

Zuidhoek 205e
3082 PH Rotterdam
Nederland

Afhaaladres:

Maandag t/m vrijdag
tussen 14u en 22u

Schillingsstraat 7
2988 CT Ridderkerk
Nederland

Bankgegevens:

IBAN: NL50TRIO0212118447
BIC:TRIONL2U
KvK-nummer: 53273958
BTW-id: NL002013367B49