Nutridrops voedingssupplement voor allerlei dieren

Nutridrops voedingssupplement

Niemand die jonge dieren grootbrengt, zou zonder Nutridrops moeten zitten. Het is een geweldig voedingssupplement om jonge dieren even een 'boost' te geven.

Geschikt voor alle diersoorten

Alle dieren hebben vitamines en mineralen nodig, en de nutridrops zijn dus ook geschikt voor alle dieren. Er zijn verschillende soorten verpakkingen. Zo zijn er Pet Nutridrops voor huisdieren, Rabbit Nutridrops voor konijnen en knaagdieren, Pigeon Nutridrops voor postduiven, etc. Maar dat is allemaal maar marketing. In elke soort Nutridrops zitten dezelfde hoeveelheid vitamines, mineralen en koolhydraten.

Er zit wel een klein verschil tussen Nutridrops en NutriDrench. NutriDrench is speciaal voor grotere dieren, zoals varkens, lama's, geiten, koeien, etc.

Vitamines, mineralen en essentiële aminozuren

Nutridrops zitten bomvol belangrijke vitamines, mineralen en aminozuren. En dat zijn juist de voedingsstoffen die jonge dieren erg hard nodig hebben om goed te kunnen ontwikkelen. Het lichaam is volop in de groei, en heeft vitamines en mineralen nodig om te groeien. Een tekort aan vitamines en mineralen kan ervoor zorgen dat het dier zich slap en lusteloos gaat voelen. Het wordt dan moeilijker om moedermelk te drinken, waardoor het nóg minder vitamines en mineralen binnen krijgt. En dus nog lustelozer wordt. En zo krijg je een cirkeltje waar je niet uit komt, als je geen nutridrops in huis hebt.

Levert energie

Nutdridrops leveren ook energie. Er zit een speciaal soort koolhydraat in. Dit wordt door het wangslijmvlies opgenomen en komt dan direct in het bloed. Dus zelfs een lusteloos diertjes dat niet (goed) wil slikken, kan met een paar druppels in de bek al profiteren van de nutridrops. Vaak zie je al na een kwartier dat het diertje gaat opleven.

Er zijn studies gedaan naar Nutridrops, en daar kwam uit dat de bloedsuikerspiegel meetbaar omhoog ging door de Nutridrops.

Lusteloos dier leeft weer op

Heb je een dier dat je met de hand grootbrengt, en wil het niet eten? Probeer dan eens een paar druppels Nutridrops en wacht 15 minuten af. Laat het diertje lekker warm ergens liggen, en probeer het na 15 minuten nog eens te voeden. Wedden dat het nu beter gaat?
Dat komt omdat de nutridrops heel snel worden opgenomen door het wangslijmvlies en de maag. De energie, vitamines en mineralen komen in het bloed en de tekorten worden aangevuld. Het dier krijgt zo weer kracht om zelf te drinken.

Probeer het maar eens uit. Je zult versteld staan.

Overdaad schaadt

Omdat Nutridrops zo goed werken, willen veel mensen nog wel eens teveel ervan geven. Maar overdaad schaadt. Een vitaminetekort aanvullen is prima, maar teveel vitamines kunnen in het lichaam ook een averechts effect hebben.

Houd je dus aan de hoeveelheden die op de verpakking staan. En geef het maximaal 3x per dag.

Geef maximaal 1ml nutridrops per 1,3 kg lichaamsgewicht.
Dus dat is maximaal 0,75 ml per kg lichaamsgewicht.
Of 0,075 ml per 100 gram. (een paar druppels dus!)

Blijf het niet wekenlang geven. In moedermelk en kunstmelk zitten in principe ook alle vitamines, mineralen en essentiële aminozuren die je dier nodig heeft. Alleen als het te weinig melk gedronken heeft, kunnen er tekorten zijn ontstaan.