Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

Beste Angela,

Ik wou jou bedanken voor de goede en snelle levering .

Bij mij was de bestelling puur uit voorzorg omdat mijn lieve poes eindelijk zal bevallen van haar eerste nestje . ( en al de toekomstige kittens zullen dan ook bij mij blijven wonen ) En omdat ik dierenverslaafd ben en alles op voorhand in orde wil ben ik bang dat ze niet genoeg melk zal geven en daarom mijn bestelling . alsook mijn nutri drops zullen wel van pas komen.

Ik bezoek ook vaak uw website en heb me ingeschreven voor uw nieuwsbrief . Je heeft enorm veel nuttige informatie op uw site .
Dus ik wou gewoon zeggen .... doe zo verder en enorm bedankt.
 
Date of Posting: 18 September 2019
Posted By: Saskia Matthys
Knesselare ( België)
Ik wil jullie graag bedanken voor de snelle levering door dit speentje drinkt ze stukken beter is veel zachter.
Ik had het gisteravond besteld en vanmorgen al binnen gekregen.
Dus bij deze hartelijk bedankt
 
Date of Posting: 27 March 2019
Posted By: Tanja Homan
Gevonden in de rijbak: een "konijntje" van zo'n 3 weken oud in de vrieskou. Na een paar dagen bleek dat het een HAAS was en dus veel jonger. Aj, misschien hadden we moeten laten waar hij was! Een haas heeft melk nodig met bijna 50% vet! Dan zou hij/zij het niet redden met koemelk. We kwamen bij Angela, melk geschikt voor hazen tegen en, ook heel belangrijk, een handleiding. Het gaat goed, we zijn nu 3 weken verder en hij groeit als kool. Over een paar weken is hij onhandelbaar volgens de handleiding. De lente is in aantocht en we hopen hem/haar terug te zetten in de natuur.
 
Date of Posting: 01 March 2018
Posted By: Angela van den Akker
We wonen in een natuurgebied, Aarle-Rixtel
Nadat onze eerste schrik bij het ontdekken van een verstoten nestje kleine konijntjes van amper 10 dagen oud was gezakt, hebben wij onze dierenarts gebeld. Die adviseerde ons meteen contact op te nemen met Melk voor Dieren. Angela nam alle tijd en beantwoorde al onze vragen. Ook leverde zij melk voor onze kleine vriendjes waardoor ze nu al 5 weken oud zijn en prachtig groeien. Het was flink wat werk, vooral omdat ze allemaal bijtwonden hadden van hun moeder die er al 1 succesvol had doodgebeten. Ze waren angstig en zwak en we waren er niet zeker van of ze het zoude redden. Maar ze springen inmiddels door ons huis heen, zijn alert, super aanhankelijk en verschrikkelijk lief!

Dank je wel Angela, voor al je adviezen en vooral voor je geduld!
 
Date of Posting: 31 December 2017
Posted By: Natasja Driesse
Alkmaar
Moederkonijn rex kreeg 9 jongen in verschillende stadia van ontwikkeling.

Ik weet dat konijnen hun zwangerschap kunnen uitstellen, maar dat ze er dan opeens allemaal tegelijk uitkomen was zeer verbazend. En wij maar denken dat ze al die tijd niet zwanger raakte... wel dus.

Daarvoor kreeg ze nochtans mooi een nestje van 4.

9 vond ze blijkbaar zelf een beetje te veel en hield het voor bekeken...

2 onderkoelde lichaampjes heb ik dan toch kunnen reanimeren en intussen zitten we aan dag 7! Met melk Foxvalley en een nog voorlopig gebrekkig (kitten) speentje
 
Date of Posting: 20 April 2017
Posted By: Nadine Van Imschoot
Zande, Belgie
Blij om te zien dat er mensen zijn zoals Angela, dat geeft weer hoop voor de mensheid. Super website met goede tips en hele goede persoonlijke service.Twee moederloze konijntjes geprobeerd te redden wat helaas niet is gelukt, maar aan Melk voor dieren heeft het zeker niet gelegen. Eentje met twee weken aan een longontsteking overleden en de andere na vijf weken, heel onverwachts (het ging super goed!)...Inmiddels weer een nieuw nestje aan het bijvoeren waarvan de moeder nog wel leeft maar niet genoeg melk heeft. Hopen dat het bij deze wel lukt!
 
Date of Posting: 28 November 2016
Posted By: Femke
Spijkenisse
Zowel bij de baby konijntjes als bij de kittens weer veel aan Angela gehad. De kittens hadden 2x groei - en drink terugslag en weigerden uit het flesje met de speen te drinken. Met de miracle nipple werkte het wel.
 
Date of Posting: 06 September 2016
Posted By: Doreen
Bussum
Voorvrolijkevarkensvriendjes fb pagina
Micacle nipples, wat een uitvinding!!!

Bij onze pas geboren kitten die nog wat voeding bij kunnen gebruiken werkt het super makkelijk.Mvg Roy

Pets Place

Berkel en Rodenrijs.
 
Date of Posting: 01 September 2016
Posted By: Roy Bloem
Berkel en Rodenrijs
Omdat een van de pups van onze Labradoodle Lola niet goed groeide heb ik advies gevraagd aan Angela. Super fijn dat je zo snel antwoord en met zulke praktische oplossingen komt. Uiteindelijk hoefde de pup amper bijgevoerd. Gewoon af en toe extra aanleggen op een plek waar mamma heel graag ligt (naast me op de bank ;-). Ik ben heel blij met je deskundige advies. Heel erg bedankt!
 
Date of Posting: 31 August 2016
Posted By: Margo
Labradoodle eigenaar met een gelegenheids nestje, Amsterdam
Hallo Angela,


ik raad je altijd bij iedereen aan (o.a op forums waar ik lid van ben). Je bent altijd supersnel. Je geeft geweldig advies, helpt met oplossingen bedenken en je site staat vol met handige info.


Paar maanden geleden dankzij jouw spullen weer 3 jonge konijntjes uit een nestje er net doorheen kunnen helpen. Na een paar x bijvoeden ging het weer goed met ze. Fijn dat 'melk voor dieren' er is !


gr Doreen
 
Date of Posting: 01 August 2016
Posted By: Doreen
Ik hou van dieren en heb ze graag om me heen (hondjes, katten, (huis)varken, hagedissen, dwergkwartels en konijnen)
fb:voor vrolijke varkensvriendjes

<< Start Previous 1 2 3 4 5 6 Next Last >>

Page 1 of 6


Submit A Testimonial
* fields are mandatory.
Your Name:*
Email Address:*
About You:
Your Location:
Your Website:
Your Picture:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Security Code:
Enter Code Here:*
Send us your comments below:*