Couveuse verhuur

Voor maar twee euro per dag

Denk je na over de aanschaf van een couveuse voor je dier? Vind je een couveuse te duur? Huren kan nu ook voor slechts 2 euro per dag! Bij Melk voor Dieren hebben we heel handige, draagbare couveuses te huur. Ideaal als je een jong dier met de hand moet grootbrengen, of als je een periode regelmatig naar de dierenarts moet met een klein ziek dier.

Vraag naar de mogelijkheden
TLC 30 advanced couveuse

De couveuse voor dieren

Draagbaar, betrouwbaar, veilig

De couveuse geeft een constante temperatuur, en kan op 0,1 graad nauwkeurig worden ingesteld. Via het grote raam kan je je dier(en) goed in de gaten houden. De couveuse is geïsoleerd en kan gemakkelijk meegenomen worden in de auto. Er wordt een speciale auto-stekker meegestuurd.

De afmetingen aan de binnenkant van de couveuse zijn: 24,5 cm breed x 23,5 cm diep x 18,5 cm hoog. Dit maakt de dierencouveuse zeer geschikt voor één enkel kitten, of een nestje konijnen, rittens, fretjes, en andere kleine dieren.

De couveuse is gemakkelijk uit elkaar te halen en te reinigen. De couveuse is gemaakt van anti-bacterieel plastic, dat 99,9% van alle bacteriegroei remt. Er zijn geen hoekjes waar vuil in blijft zitten. En met het bijgeleverde reinigingsmiddel kan je de couveuse zelf tussendoor nog schoonmaken.

Makkelijk meenemen van de dieren couveuse

Huren werkt heel handig

Geen gedoe, meteen aan de slag.

Je geeft vooraf aan wanneer je de couveuse wilt huren en vult het huurcontract in. Op de gewenste dag wordt de couveuse door PostNL bezorgd op het adres dat je hebt opgegeven. Bij de couveuse zit een duidelijke handleiding, en je hoeft niets in elkaar te zetten. Stel de temperatuur in, wacht 20 minuten, en de couveuse is klaar voor gebruik.

Na afloop van de huurperiode stuur je de couveuse gemakkelijk weer terug. Plak het bijgeleverde retour-label op de doos, en lever hem gratis in bij een PostNL-pakketpunt. Bewaar je ontvangstbewijs.

De opstartkosten zijn 15 euro, en de huur van de couveuse is 2 euro per dag. De dagen van verzending tellen niet mee.

Huur nu je couveuse
Makkelijk terug te sturen